BIOSOL

Sredstvo Soli života je zasićeno mirisom dostupnim u raznim mirisima: Eucalyptus, Algaribe, Vanilla.

Balsamic tekućina.
Uravnotežena mješavina mineralnih soli na bazi magnezija, kalija, joda, balsamic mirisa i elemenata u tragovima za rekonstrukciju homeostatskih otopina za kupanje s jakim bakteriostatičkim učinkom.
Od davnina poznata su korisna svojstva soli magnezija, kalija i joda.
Dodavanje elemenata u tragovima s visokom biološkom aktivnošću omogućuje da se u bazenima u toplicama lako razmnožavaju korisne osobine većine alkalnih termalnih voda magnezija.
Otopina u koncentraciji od 30 cc / L ovih soli odgovara otopini Delbeta, poznata po svojim eudermnim, regenerirajućim svojstvima bioloških i bakteriostatičkih tkiva.
Ugodan balzamički miris čini ovaj proizvod idealnim za uporabu u SPAS i WELLNESS centrima, gdje se zahvaljujući kretanju vode i zraka stvaraju mikročestice koje sadrže aktivne sastojke Biosola, stvarajući istinsku i njegov aerosolni učinak.

VRSTE

Šifra

Opis

Pakiranje

Pezzi

Qtà
Bancale

220619002

BIOSOL Eucalipto – I SALI DELLA VITA

BO 1 LT

20

300 pz

220632002

BIOSOL Vaniglia – I SALI DELLA VITA

BO 1 LT

20

300 pz

220636002

BIOSOL AlgaRibe – I SALI DELLA VITA

BO 1 LT

20

300 pz

Kategorije:
I Sali della Vita
Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.