BLU CLEAR

BLU CLEAR

Za bistrenje  -  za bazene i whirlpoole. To čini kristalno čistu vodu. Uklanja ulja, masti, otopljene teške metale i sve nečistoće. Na temelju potpuno biorazgradivih i netoksičnih prirodnih polimera.
Spriječava formiranje crne vodene linije, u blizini razine vode, što se često manifestira u skimer bazenima.

Savjeti za uporabu
Za održavanje kristalne vode, koristite BLU CLEAR jednom tjedno prema preporučenim dozama. Za privatne bazene s učestalim korištenjem ili za javne bazene, povećajte potrošnju na dva puta tjedno s dvostrukom dozom.

1. Provjerite je li filter čist i radi li ispravno.
2. Dodajte potrebnu količinu BLU CLEAR-a izravno u spremnik na jednak način na površini bazena.

Idealno za
Sve vrste bazena i za sve vrste filtera.

Dodana vrijednost
Kroz uobičajenu uporabu BLU CLEAR možete održavati vodu kristalno čistom i čistom, pomažući filteru da uhvati nečistoću. Uklanja ostatke ulja i krema, kao i pjene i višak metala te je kompatibilan sa svim sustavima za dezinfekciju. BLU CLEAR je jednostavan za upotrebu, olakšava čišćenje filtera i poboljšava učinkovitost sustava za elektrolizu soli.

Pomaže spriječiti crnu liniju gdje voda dodiruje okomite zidove.

VRSTE

Šifra

Opis

Pakiranje

Pezzi

Qtà
Bancale

010602001

BLU CLEAR

BO 1 LT

20

300 pz

010602007

BLU CLEAR

FU 5 LT

560 lt

010602011

BLU CLEAR

FU 10 LT

600 lt

Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.