BP-BIOBASE

BP-BIOBASE

BP-BIOBASE je sredstvo za uklanjanje kamenca i piling za vlažne površine. U poroznim prostorima građevina i podovima koji su prožeti vodom, uslijed ponovljene izmjene ekstremnih temperatura i vlažnosti (ciklusi toplo-hladno / mokro-suhi ciklusi) dolazi do kristalizacije topljivih soli. U tom kontekstu inkrustacije mineralnih soli postaju vidljiv izraz fenomena bioraznolikosti koji u većini slučajeva ima karakter ireverzibilnosti s razvojem patogenih biofilma. Upotreba formulacija posebno dizajniranih za kontrolu i uklanjanje subflorescencija i slanih formacija sadrži razgradnju i eliminira rizik od biofilma, uz značajno i povoljno djelovanje presanifikacije i obnavljanja vlažnih površina.

U kontekstu rješenja ovog problema, BIOBASE karakterizira smanjena opasnost od upotrebe i ukupna ekološka kompatibilnost u usporedbi s drugim proizvodima formuliranim s mineralnim kiselinama (klorovodična, fosforna) ili sulfaminska kiselina.

BIOBASE ne sadrži površinski aktivne tvari i duguje svoju sposobnost uklanjanja anorganske frakcije biofilma do dobro poznatih svojstava pilinga glikolne kiseline.

BIOBASE je namijenjen za uklanjanje kamenca (SCALE REMOVING) tvrdih površina koje se nalaze u vlažnim sredinama (termalne kupke, hidromasažne kade, bazeni, podovi kade, obavezne stepenice, svlačionice).

Učinkovitost djelovanja određena je isključivo prirodnom predispozicijom koju Acidi della Frutta (AHA) izražava u kretanju karbonata iz svojih soli kalcija, magnezija i željeza uz trenutno i masovno oslobađanje ugljičnog dioksida koji vizualno potvrđuje njihovu učinkovitost.

Soli kalcija, magnezija i željeza koje nastaju reakcijom s voćnim kiselinama potpuno su topljive u vodi.

BIOBASE ne sadrži površinski aktivne tvari i potpuno je biorazgradiv zbog svoje sposobnosti uklanjanja organske frakcije biofilma (bjelančevina, lipida) u dobro poznate značajke pilinga glikolne kiseline.

Odsustvo deterdženata u formulaciji uz očigledne prednosti kompatibilnosti sa okolinom i operacije ispiranja eliminira fenomen ponovnog opacifikacije tipičan za odstranjivač ljestvice s djelovanjem tenzida određenim taloženjem netopljivih sapuna kalcija i magnezija na površinama.

VRSTE

Šifra

Opis

Pakiranje

Pz. / Cart.

Qtà
Bancale

860202140

BP-BIOBASE

FU 10 LT

400 lt

Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.