BP-BIOTRE

BP-BIOTRE

echa
BP-BIOTRE je superoksidant formuliran u otopini na bazi pročišćenog monopersulfata kalija.

BP-BIOTRE je posebno dizajniran za obradu termalnih voda, jer ne uzrokuje nikakve promjene korisnih svojstava istih i ne sadrži derivate halogena kao što su klor, brom itd.

BP-BIOTRE sadrži aktivne sastojke uključene u privremeni Dodatak 1 Direktive o biocidnim proizvodima za uporabu u vodi za kupanje.

BP-BIOTRE postiže, pri istoj koncentraciji, redoks vrijednosti više od onih drugih pripravaka kisika i halogena.

BP-BIOTRE pri koncentracijama upotrebe ostvaruje redoks potencijale iznad 900 mV osiguravajući potpunu oksidaciju organskih tvari prisutnih u termalnoj kupelji.

Eliminacija organskih derivata u šok-tretmanu s BP-BIOTRE-om istovremeno određuje sterilizaciju spremnika, omogućujući optimalno vanjsko djelovanje antibakterijskih svojstava drugih derivata kisika koji se mogu koristiti u termalnim vodama.

Tretmani termalnih kupki s BP-BIOTRE-om ne stvaraju nusprodukte koji mogu ugroziti podnošljivost za korisnike i / ili izazvati negativne učinke na okoliš.

VRSTE

Šifra

Opis

Pakiranje

Pz. / Cart.

Qtà
Bancale

860202170

BP-BIOTRE

FU 10 LT

        –

600 lt

Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.