BP-BIOUNO

BP-BIOUNO

echa
BP-BIOUNO je formulacija koja sadrži stabilizirani hidratizirani kisik.

BP-BIOUNO je posebno dizajniran za obradu termalnih voda, jer ne uzrokuje nikakve promjene korisnih svojstava istih i ne sadrži halogene derivate kao što su klor, brom i sl.

BP-BIOUNO je također indiciran za prevenciju kontaminacije legionelom. u krugovima sanitarne vode.

BP-BIOUNO sadrži aktivne sastojke i stabilizatore uključene u privremeni Dodatak 1 Direktive o biocidnim proizvodima za uporabu u vodi.

BP-BIOUNO duguje svoje antibakterijsko djelovanje oslobađanju nastalog kisika kada se razrijedi u toploj vodi, oslobađanje kisika ometa sumporne skupine i disulfidne mostove koji čine bakterijsku membranu, utvrđujući njezinu lizu.

Djelovanje BP-BIOUNO je završeno interferencijom na dišnom lancu prokariota, zbog oksidacije sumpornih lokusa.

U termalnim kupeljima upotreba BP-BIOUNO sinergizirana je upotrebom proizvoda BP-BIOTRE koji zahvaljujući vrlo visokom redoks potencijalu potpuno oksidira organsku tvar prisutnu u spremnicima koja bi mogla oslabiti učinak BP-BIOUNO-a.

VRSTE

Šifra

Opis

Pakiranje

Pz. / Cart.

Qtà
Bancale

860202166

BP-BIOUNO

FU 10 LT

600 lt

Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.