Circuiti di acqua calda sanitaria e acque potabili

Circuiti di acqua calda sanitaria e acque potabili

Vruća sanitarna voda zasigurno je jedno od područja koje je najizloženije i područje razvoja kolonija legionella pneumophila.

Temperature između 20 i 60 ° C, prisutnost akumulacijskih točaka kao što su kotlovi ili slabo korištene grane kruga, ali prije svega prisutnost karbonatnih inkrustacija koje se izmjenjuju s organskim sluzavim naslagama, idealno su mjesto za razvoj legionele.

Dolazak tih kolonija kroz tuš koji razbuktava vodu, izlaže ljude vrlo visokom riziku od zaraze.

Filozofija liječenja Barchemicals, polazi od premise da je prije svega potrebno eliminirati područja u kojima se legionela skriva i razmnožava. Iz tog razloga, Barchemicals tretman, osim upotrebe biocida (Biochlor ili Biozono Ag +), osigurava i uporabu proizvoda za sprečavanje ili uklanjanje miješanih anorganskih i organskih inkrustacija.

Korištenje sustava Smart System Medical zahvaljujući katalizirajućem djelovanju reaktora u kojem se ubrizgavaju biocidi i pojačava snagu dezinfekcije istog.

Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.