CONTROL METAL RX

CONTROL METAL RX

Proizvod za hitnu intervenciju kada je šteta već učinjena. Željezo i mangan se talože, zidovi bazena su zamrljani, a voda u spremniku obojena: za nekoliko minuta možete oporaviti situaciju dodajući uistinu čudesan proizvod.

Savjeti za uporabu
Dodajte izravno u posudu CONTROL METAL RX tako da je izravno sipate na obojene zidove: željezo i mangan polako će se vratiti u otopinu spremnu za filtriranje i izbaciti iz sustava.

Uklonite pelete klora iz skimera i / ili suspendirajte sustav automatskog kloriranja. Podesite pH vrijednost između 7,6 i 7,8 i ostavite sustav u načinu filtriranja najmanje 48 sati, vodeći računa o povratnom ispiranju svakih 12 sati. Izbjegavajte dodavanje vode punjene željezom-manganom nakon što se sakupi prozirnost vode.

Idealno za
Uklanjanje ostataka željeza i mangana.

VRSTE

Šifra

Opis

Pakiranje

Komada

Količina palete

057C10

CONTROL METAL RX Liquido

FU 10 LT

400 lt

057C20

CONTROL METAL RX Polvere

SE 10 KG

360 kg

Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.