DICLORO

DICLORO

croce   PMC (PRESIDIO MEDICO CHIRURGICO)
echa BPR (BIOCIDI)
DICHLORO ILI BRZI KLOR JE IDEALNI ZA ODRŽAVANJE LJETNIH BAZENA.
Dikloro izocijanurat natrij, poznatiji kao Quick Chlorine, uglavnom se koristi za normalno održavanje vode u bazenima zbog svoje stabilnosti kod izlozenosti suncu. Ponekad se koristi i za brzo sok kloriranje u nedostatku drugih specifičnijih proizvoda.

PREDNOSTI
JEDNOSTAVNO RUKOVANJE , PH NEUTRO , NE GUBI STABILNOST KADA JE IZLOŽENO U.V. ZRACENJU.

 

SDIC

 

Budući da je SDIC stabilniji pod utjecajem sunčevih UV zraka u usporedbi s anorganskim klorom, kada je kloriranje ručno, ono omogućuje duže zadržavanje prisutnosti hipoklorne kiseline u vodi, osiguravajući dobru dezinfekciju, čak i kada sustav doziranje nije automatski i kontinuirani.

DICHLORO / SDIC
Granulirani SDIC s brzim otapanjem, visoko stabiliziran i sa korisnim sadržajem klora od 56% ili 63%, za tretiranje vode u bazenima.

Savjeti za uporabu
Slobodni preostali klor treba imati vrijednost između 0,7 i 1,5 mg / l, lako mjerljivu vrijednost pomoću kompleta za analizu klora (DPD ili ortotolidin).

Idealno za
Za tretman svih vrsta vanjskih bazena, posebno onih izloženih sunčevim zrakama.

Dodana vrijednost
Budući da su dobro topljivi u vodi, potrebna je brza količina slobodnog klora.
Dobiveni slobodni preostali klor ima veću stabilnost u kontaktu s ultraljubičastim zrakama sunca u usporedbi s drugim proizvodima. Ne mijenja pH vrijednost vode.

VEDI LA LINEA COMPLETA ->
Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.