EASY POOL KIT

EASY POOL KIT

SOLI ŽIVOTA - KOMPLET ZA JEDNOSTAVNI BAZEN
NO-CHLOR sustav.
Praktični sustav za pročišćavanje vode u vrećama s jednom dozom.

Sustav za obradu vode u bazenu EASY POOL KIT apsolutna je novost u pogledu kemijske obrade malih privatnih bazena. To je cjeloviti tretman dezinfekcije i održavanja bazena potpuno bez klora, praktičan i siguran. Sustav se sastoji od 4 različite kemikalije, od kojih je svaka upakirana u praktične jednokratne vrećice s kodom u boji.
Vreće koje se nalaze u paketu jamče kemijsku obradu spremnika od 20 kubika za dva tjedna korištenja (ovisno o potrebi). Praktični kalendar unutar kutije izbjegava svaku pogrešku doziranja proizvoda.

BIO-OXI - Posebna formulacija na bazi stabiliziranih peroksida. Jamči potpuno uništenje bakterija i organskih tvari prisutnih u spremniku.

U procesu registracije BPR (biocidi)

BIOSAN - Antibakterijska i anti-alga mješavina s polimernom bazom i prirodnim, super koncentriranim biopolimerima. Držite bazen čistim i higijenski savršenim.

U procesu registracije BPR (biocidi)

BIOACID - pH kiseli korektor na bazi puferiranih anorganskih kiselina i mineralnih soli. S magnezijem i kalijem. Njegova specijalna uravnotežena formulacija smanjuje prisutnost organskih zagađivača i čuva se pod bakterijskom i algnom florom.

BLUE DELUXE - Algaecide s vrlo visokom koncentracijom. Sprječava i bori se protiv algi i djeluje protiv gljivica i bakterija. Vrlo širok spektar djelovanja na zaraženu mikrofloru, a posebno na crne alge, mikro alge i makro alge.

VRSTE

Šifra

Opis

Pakiranje

Pezzi

Qtà
Bancale

220658002

I SALI DELLA VITA – EASY POOL KIT
Kit formato da 26 buste

Scatola

6

60 scat.

Kategorije:
I Sali della Vita
Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.