FOTOMETRO POOL LAB 1.0

FOTOMETRO POOL LAB 1.0

 

Vodootporni elektronički ispitivač za bazene
Novi PoolLab® 1.0 je fotometar s jednom valnom duljinom za profesionalnu analizu vode privatnih bazena i whirlpoola.

Integrirana ali zamjenjiva kiveta omogućuje brzo uzorkovanje vode za analizu jednostavnim uranjanjem IP67 PoolLab® vodonepropusnog fotometra.

PoolLab® sa svojih 6 ključeva je dizajniran da omogući neposredan pristup instaliranim parametrima koji su: pH, klor (slobodni / kombinirani / ukupni), alkalnost (kiselinski kapacitet), cijanurna kiselina (stabilizator). Aktivni kisik (MPS), brom, klor dioksid, ozon i vodikov peroksid.

Zahvaljujući bežičnoj tehnologiji Bluetooth 4.0, PoolLab® se lako povezuje sa softverom i aplikacijom koja je besplatna za upravljanje rezultatima analize.

Kada se rezultati analize sinkroniziraju, softver i aplikacija daju preporuke za doziranje za proizvode kemijske obrade, na temelju pojedinačnih unesenih parametara. Korisnik može ispisati izvješća o dobivenim rezultatima, izraditi izračunske indekse kao što su LSI i mnogi drugi.

PARAMETRI

- klor (slobodni / kombinirani / ukupni) - raspon 0,00 - 6,00 mg / l (ppm)

- Alkalnost (kapacitet kiseline) - raspon 0 - 300 mg / l (ppm) CaCO3

- cijanurna kiselina (stabilizirajuća) - raspon 0 - 160 mg / l (ppm) - aktivni kisik (MPS) - raspon 0,0 - 30,0 mg / l (ppm) *

- Brom - raspon 0,0 - 13,5 mg / l (ppm) **

- klorni dioksid - raspon 0,0 - 11,4 mg / l (ppm) **

- Ozon - raspon 0,0 - 4,0 mg / l (ppm) **

- Vodikov peroksid - raspon 0,0 - 2,9 mg / l (ppm) *

VRSTE

Šifra

Opis

050219004

FOTOMETRO POOL LAB 1.0

 

Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.