O tržištu

Barchemicals Biopharma

Barchemicals Biopharma je uspostavljena kako bi se zadovoljila potreba zdravlja ljudi pružanjem specifičnih usluga u dijagnostičkom, preventivnom, tretmanu i dezinfekciji vode. Akumulacijom kemijsko-farmaceutskih vještina više od desetljeća, angažirana je na području istraživanja i razvoja proizvoda, sustava i metoda kako bi se osigurala ravnoteža i bio-sigurnost sanitarne i i vode za piće. Također promiče obuku internog osoblja i njihovih klijenata.

Ciljani klijenti za vještine Barchemicals Biopharma: objekti za zdravstvenu zaštitu, hoteli, bazeni, wellness centri, toplice i spa centri, javne ustanove, prehrambene, farmaceutske, kozmetičke i industrijske farme. Ciljane vode: tehnološke vode, sanitarne vode, vode za piće, industrijske, poljoprivredne, površinske, farmaceutske, prehrambene, kozmetičke i vode u stočarstvu.

ENGINEERING Corporation

Vodeći je izvođač postrojenja za tretman vode te sustava za kontrolu i doziranje. Snaga njegove Made in Italy tehnologije leži u visokoj razini pouzdanosti, sigurnosti i inovacije u svojim proizvodima. Primjena ove tri vrijednosti u svoje operativne procese, Engineering Corporation u potpunosti zadovoljava potrebe velikog kruga potrošača te nudi široki raspon rješenja i proizvoda: sustavi za nadzor, sustavi za doziranje, sustavi za automatizaciju, filtri, omekšivači vode, pumpe za doziranje, uređaji za čišćenje bazena, postrojenja za pročišćavanje vode za piće i sustavi protiv legionele.

Osim toga, Engineering Corporation, uz podršku svojih kvalificiranih partnera, projektira i konstruira bilo koju veličinu postrojenja za bilo koju vrstu uporabe. Konačno, izrađuje i razvija softver za praćenje sustava i upravljanja postrojenjem.
Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.