Partneri

Barchemicals posluje od 1984. godine u sektoru obrade vode i sektoru bazenskih sustava,  proizvodnjom kemijskih proizvoda za kondicioniranje i tretman svih vrsta voda. Tridesetogodišnje iskustvo zastupljeno je u četiri proizvodne linije: Bazen, Deterdženti, Line RT (industrijske procesne vode) i inovativnu liniju proizvoda "Soli Života ®". 

Široki raspon proizvoda poduzeća Barchemicals pokriva sve zahtjeve vezane uz vodu i sve probleme. Zahvaljujući inovativnom i učinkovitom proizvodnom sustavu, Barchemicals dizajnira i proizvodi vrhunske i pouzdane kemijske pripravke unutar vlastitog pogona za tretman i sigurnost vode koju koristimo.

Proizvodi – isključivo Made in Italy - udovoljavaju strogim standardima kvalitete i razvijaju se pomoću vrlo preciznog procesa istraživanja uključujući niz sigurnosnih testova. Inovativna proizvodna linija i veliki skladišni prostori omogućuju brze isporuke. 

Alpha Aqua brand

kojim promiče i komercijalizira tehnologiju i sisteme za izgradnju, pogon i održavanje bazena, vodenih parkova, SPA i wellness centara, sa posebnim fokusom na tretman, dezinfekciju i filtriranje bazenske vode.

Progetto Acqua

predstavlja laboratorij za analizu grupacije Barchemicals i isključivo služi svojim klijentima.

Laboratorij provodi:
  • Istraživanje i analiza kemijskih proizvoda za tretman vode i dezinfekciju
  • Certificirani kemijsko-fizikalni i bakteriološki testovi na vodama za piće, bazenskoj vodi, otpadnim vodama, vodama za uobičajenu uporabu
  • Kontrola kvalitete sirovina i unutarnje proizvodnje

Swim Company

pruža širok asortiman dodataka za plivanje, aqua fitnes, rehabilitacijske hidroterapije i za sve ostale vodene aktivnosti i sportove. Tvrtka se posebno usredotočuje na kvalitetu proizvoda i sigurnost  te je naročito orijentirana na inovacije. 
Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.