PULSAR PLUS TABLET

PULSAR PLUS TABLET

echa

Kalcij hipoklorit dodatak 7 gramska tableta.
Oksidirajući biocid za kloriranje vode u bazenu i pitke vode.
Pogodno za doziranje s DDS EVOLUTION ili DDS 3000 dozirnim jedinicama.

SAVJETI O UPORABI
Početni tretman: dodajte 10 do 15 grama tableta Pulsar pomoću specifičnog dilutora za svaki kubični metar vode koja se tretira.
Podesite pH između 7.2 i 7.6.

Tretman održavanja: dnevno doziranje, količina Pulsara koja zadržava sadržaj aktivnog klora u spremniku između 0,7 i 1,5 ppm, kako bi se osigurala ispravna dezinfekcija vode.

IDEALNO ZA
Pulsar je idealan za bilo koju vrstu bazena. Njegova posebna formulacija koja sadrži antikamenac sprječava taloženje kalcijevih iona, pa se može koristiti s odličnim rezultatima u svakoj vrsti vode. Dizajniran posebno za savršeno razrjeđivanje u dozi kroz DDS EVOLUTION i DDS 3000 dozera.

DODANA VRIJEDNOST
Koristi se svakodnevno za svakodnevno održavanje i tretmane šokom. Ne povećava izocijanuricnu kiselinu u vodi bazena. Ima visok sadržaj aktivnog klora.
Zahvaljujući prisutnosti antikamenca, uporaba Pulsara ne zahtijeva balansiranje vode prema Langelier indeksu.

VRSTE

Šifra

Opis

Pakiranje

Komada

Količina palete

210108024

PULSAR PLUS TABLET

SE 20 KG

360 kg

Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.