Ti-FLOOR

Ti-FLOOR

Univerzalno sredstvo za odmašćivanje sa sanitarnim djelovanjem. Ti-Floor, zahvaljujući svojoj posebnoj formulaciji, koristi se za odmašćivanje i sanitacija u većini različitih problema čišćenja. Idealan kao proizvod za svakodnevno čišćenje površina.

TITANIUM LINE je linija visokotehnoloških deterdženata za tvrde površine obogaćene fotokatalitičkim titanom.

Posebna formulacija proizvoda Titanium Line čini tretirane povrsine bakteriostatičkim sa sposobnoscu samociscenja.

Ponovna uporaba ovih proizvoda smanjuje i olakšava operacije čišćenja zahvaljujući taloženju mikrometričnog titana.

Fotokatalitičke čestice kisika koje se talože emitiraju radikale sposobne uništiti organske molekule i bakterije prisutne na površinama.

Super-hidratacija Titana omogućuje odvod vode, ostavljajući površinu suhom i čistom
Svi korišteni fotokatalitički aktivni sastojci imaju mikrometrijske dimenzije i to isključuje rizik potencijalne nanotoksičnosti.

Kako rade:

Proizvodi iz linije Titanium, izražavajući svoju detergentnost, talože na obrađenu površinu molekularni sloj cestica titana koji s vremenom nastavlja svoju nanotehnološku funkciju.

VRSTE

Šifra

Opis

Pakiranje

Pz. / Cart.

Qtà
Bancale

044002004

Ti-FLOOR

FU 10 LT

600 lt

Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.