Ti-PLUS

Ti-PLUS

Posebni proizvod na bazi Nanotech Titaniuma koji se koristi na zidovima bazena prije punjenja. On sprječava stvaranje biolma i smanjuje proliferaciju zidova algi i prianjanje organskih ostataka. Fotokatalitičkim učinkom razvija aktivni kisik.

To je otopina bazirana na koncentriranom fotokatalitičkom titanu, koji se može koristiti na oblogama obloge, keramike i stakla. Idealna je za obradu obje površine bez fotokatalitičke prevlake i za povremenu restauraciju prethodno obrađenih površina.

TITANIUM LINE je linija visokotehnoloških deterdženata za tvrde površine obogaćene fotokatalitičkim titanom.

Posebna formulacija proizvoda Titanium Line čini super tretirano samočišćenjem i bakteriostatičkim
Ponovna uporaba ovih proizvoda smanjuje i olakšava operacije čišćenja zahvaljujući taloženju mikrometričnog titana
Fotokatalitičke čestice kisika koje se talože emitiraju radikale sposobne uništiti organske molekule i bakterije prisutne na površinama.
Super-hidratacija Titana omogućuje odvod vode, ostavljajući površinu suhom i čistom
Svi korišteni fotokatalitički aktivni sastojci imaju mikrometrijske dimenzije i to isključuje rizik potencijalne nanotoksičnosti.
Kako rade:

Proizvodi iz linije Titanium, izražavajući svoju detergentnost, talože na obrađenu površinu molekularni sloj titanova nanoteha koji s vremenom nastavlja svoju nanotehnološku funkciju.

VRSTE

Šifra

Opis

Pakiranje

Pz. / Cart.

Qtà
Bancale

044008001

Ti-PLUS

BO 1 LT

4

044008004

Ti-PLUS

FU 10 LT

600 lt

Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.