Torri evaporative

Torri evaporative

Isparivaci na mnogim krovovima velikih industrijskih postrojenja i velikih trgovačkih centara raspršuju vodene mikročestice u okolnom području, koje često sadrže velike količine bakterija, a osobito bakterija legionele. To zagađenje, koje se oslobađa s visokog položaja, može se raspršiti i stotinama metara ili čak kilometrima daleko od mjesta porijekla, ugrožavajući zdravlje ljudi koji žive u tim područjima.
Stoga je neophodno uvesti proizvode koji su u stanju spriječiti pojavu bakterijskog iscrpljivanja i spriječiti nakupljanje na površinama izmjenjivača koje smanjuju toplinsku učinkovitost i pogoduju prianjanju na stijenke debelog biofilma.
Upotrijebljeni proizvodi moraju stoga biti učinkoviti protiv bakterija, algi i inkrustacija, ali u isto vrijeme neškodljivi za ljude i nisu nagrizajući za materijale koji čine tornjeve za isparavanje.

Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.