TRICLORO

TRICLORO

NISKA RAZVODLJIVOST TRIKLOROIZOCITURNE KISELINE / TCCA DOZVOLJAVA POSTOJANO ISPUŠTANJE KLORA U KAPI TAKOĐER U OVOJ SUSTAVIMA GDJE NE POSTOJE AUTOMATSKA DOZIRKA.
Prisutnost slobodnog klora u spremniku bitna je za održavanje ispravnih sanitarnih uvjeta. Zbog svoje niske topljivosti također se naziva Cloro Lento i obično se koristi u obliku tableta ili izravno u skimmeru ili korištenjem posebnih sustava za razrjeđivanje (DDS, lambitori itd.)

Ako je sadržaj klora manji od 1 ppm, vodu mogu napasti bakterije i alge, stvarajući neugodan i nehigijenski okoliš. Točna količina proizvoda s 1 ppm klora ovisi o mnogim čimbenicima: broju kupača, sunčevom zračenju, temperaturi i atmosferskim uvjetima općenito. Preporučljivo je provjeriti vrijednost slobodnog klora najmanje 3 puta dnevno.
Budući da je TCCA stabilniji od degradacije sunčevih UV zraka u usporedbi s anorganskim klorom, kada je kloriranje ručno dopušta da prisutnost hipoklorične kiseline u vodi ostane dulja, osiguravajući dobru dezinfekciju.

tricloro

Odaberite proizvod iz Europe i odbacite klor sumnjivog ili nepoznatog porijekla.
Europski klor je jedini koji nadmašuje sve standarde kvalitete u procesu proizvodnje i učinkovitosti te potvrđuje da je štitio okoliš i ljude.

TRICLORO / TCCA
TCCA s usporenim otapanjem, koji sadrži 90% korisnog, visoko stabiliziranog aktivnog klora za tretman i sanitaciju vode u bazenu.

Savjeti za uporabu
TCCA obično dolazi u tabletama od 20/200/500 gr. i dozira se u vodu uvođenjem spomenutih lamera u skimmer ili u posebne spremnike. Preporučljivo je zadržati sadržaj aktivnog klora između 0,7 i 1,5 ppm, što odgovara prosječnoj potrošnji od 1 do 4 gr / m3 / dan ovisno o vrsti bazena i broju posjetitelja.

Idealno za
Za svaku vrstu bazena.

Dodana vrijednost
Proizvod visoke koncentracije raspoloživog klora i polagane degradacije UV zrakama.

VEDI LA LINEA COMPLETA ->
Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.