WINTER P COMBI

WINTER P COMBI

Linija tekućih sredstava za zimovanje s biocidnim učinkom za bazene. Sprečavaju stvaranje vapnenaca i zimskih naslaga vapnenca u vanjskim bazenima. Omogućuje brzo i savršeno čišćenje zidova spremnika prije sezonskog punjenja.

Savjeti za uporabu
Na kraju sezone kupanja i prije prekrivanja bazena bez obustavljanja tretmana održavanja, izvedite superkloriranje s OXICLOR 10 EVOLUTION (50 g / m3) i eventualno dodajte 5 l Antialge na 100 m³ vode. Sljedećeg dana dodajte 5 litara zimovanja na svakih 100 m3 vode. PH vrijednost mora biti između 7,0 i 7,4. Izlijte potrebnu dozu izravno u vodu bazena. Uređaj za filtriranje potrebno je uključiti tijekom vremena potrebnog za ravnomjernu raspodjelu proizvoda u vodi. Sredinom zime preporučljivo je ponoviti liječenje s OXICLOR 10 EVOLUCIJOM ako kade nisu pokrivene.

Idealno za
Idealno za bazene s pločicama, s oblogama ili u poliesteru.

Dodana vrijednost
Sprječava brzo raspadanje vode. Olakšava čišćenje u proljeće i izbjegava intenzivnu proliferaciju algi. Ne stvara pjenu i kompatibilan je sa svim sanitarnim tretmanima. Potpuno topljiv u vodi.VRSTE

Šifra

Opis

Pakiranje

Komada

Qtà
Bancale

220602011

WINTER P COMBI – Liquido

FU 10 LT

600 lt

Kategorije:
Svernanti
Copyright © 2023. Barchemicals Adria, Sva prava pridržana
Barchemicals Adria koristi kolačiće (cookies) kako bi personalizirali sadržaj, omogućili funkcije društvenih mreža i oglašavanje te analizirali promet na stranici. Podatke o korištenju naše stranice dijelimo s društvenim mrežama, oglašivačima i analitičkim partnerima. Klikom na “Slažem se” pristajete na upotrebu kolačića.